Norsk Akvarieforbund.

Velkommen til NAF's nye web sider. Håper du finner den nye siden nyttig. Det kommer mange oppdateringer i tiden fremover og siden er under stadig utvikling

Bli med i en akvarieklubb
du også.

Det finnes mange lokale akvarieklubber i landet, klikk på knappen for å finne din akvarieklubb

Et nytt skjørt liv blir til,
en ny generasjon er sikret

En stor del av hobbyen er oppdrett, bli med i oppdrettskampanj og kjemp om heder og ære i den flotte landsdekkende kampanjen.

Junior i hobbyen
Bli med i oppdrettskampanjen.

Junior til og med 16 år har egen klasse i kampanjen, Bli med og registrer dine oppdrett du også.

Bidra med innhold?

Har du lyst til å bidra med innhold til webben eller til NorskAkvarieblad? Du er hjertelig velkommen med dine ideer.

Styret for 2017 er på plass

Da er NorskAkvarieForbunds styre endelig på plass, det er kanskje nye fjes for enkelte av dere? Mens for andre er det kjente fjes som dukker opp også i år.

Som dere kanskje har fått med dere så har det vært endel utskjiftninger i styret i NAF den siste tiden. Det betyr at nye krefter slipper til med nye ideer og ny kunnskap. Det er naturlig og sundt at det er forandringer i styrer og verv det er det som fører til utvikling og nytenking.

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Morbi lacinia molestie dui. Praesent blandit dolor. Sed non quam. In vel mi sit amet augue congue elementum. Morbi in ipsum sit amet pede facilisis laoreet. Donec lacus nunc, viverra nec, blandit vel, egestas et, augue. Vestibulum tincidunt malesuada tellus. Ut ultrices ultrices enim. Curabitur sit amet mauris. Morbi in dui quis est pulvinar ullamcorper. Nulla facilisi. Integer lacinia sollicitudin massa. Cras metus. Sed aliquet risus a tortor.

Integer id quam. Morbi mi. Quisque nisl felis, venenatis tristique, dignissim in, ultrices sit amet, augue. Proin sodales libero eget ante. Nulla quam. Aenean laoreet. Vestibulum nisi lectus, commodo ac, facilisis ac, ultricies eu, pede. Ut orci risus, accumsan porttitor, cursus quis, aliquet eget, justo. Sed pretium blandit orci. Ut eu diam at pede suscipit sodales. Aenean lectus elit, fermentum non, convallis id, sagittis at, neque. Nullam mauris orci, aliquet et, iaculis et, viverra vitae, ligula. Nulla ut felis in purus aliquam imperdiet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio. Praesent libero. Sed cursus ante dapibus diam. Sed nisi. Nulla quis sem at nibh elementum imperdiet. Duis sagittis ipsum. Praesent mauris. Fusce nec tellus sed augue semper porta. Mauris massa. Vestibulum lacinia arcu eget nulla. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Curabitur sodales ligula in libero. Sed dignissim lacinia nunc. Curabitur tortor. Pellentesque nibh. Aenean quam. In scelerisque sem at dolor. Maecenas mattis. Sed convallis tristique sem. Proin ut ligula vel nunc egestas porttitor. Morbi lectus risus, iaculis vel, suscipit quis, luctus non, massa. Fusce ac turpis quis ligula lacinia aliquet. Mauris ipsum. Nulla metus metus, ullamcorper vel, tincidunt sed, euismod in, nibh. Quisque volutpat condimentum velit.

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nam nec ante. Sed lacinia, urna non tincidunt mattis, tortor neque adipiscing diam, a cursus ipsum ante quis turpis. Nulla facilisi. Ut fringilla. Suspendisse potenti. Nunc feugiat mi a tellus consequat imperdiet. Vestibulum sapien. Proin quam. Etiam ultrices. Suspendisse in justo eu magna luctus suscipit. Sed lectus. Integer euismod lacus luctus magna. Quisque cursus, metus vitae pharetra auctor, sem massa mattis sem, at interdum magna augue eget diam.